maandag 19 maart 2012

Toch...

Het wordt me niet bespaard... ondanks 2 avonden met flinke bloedingen moet ik vandaag toch de curettage laten doen. Bah, bah.  Het vruchtje zat nog volledig in tact in mijn baarmoeder.

Ik zie tegen de operatie op. Niet zo zeer het emotionele gedeelte rondom het afscheid nemen van het kindje. Dat heb ik al 10x gedaan.
Maar vooral tegen de medische handelingen. Ik heb 33 jaar geleden mijn amandelen laten knippen en dat is de enige keer dat ik een operatie heb gehad. En nu gaat er dadelijk van alles gebeuren met mijn lijf. Bleh. Ik kan niet wachten tot dit allemaal achter de rug is en ik me weer kan richten op de toekomst. Ik wil vooruit kijken en niet blijven hangen in iets wat er toch niet is.

8 opmerkingen:

 1. Sterkte! Ik hoop dat het allemaal snel voorbij is en dat je inderdaad weer vooruit kunt kijken.
  Liefs P.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel sterkte Femke.
  Ik heb vorig jaar een curretage gehad en het is mij eerlijk gezegd meegevallen (als je daar van kan spreken in deze situatie). Ik weet dat je het niet kan vergelijken en dat elke situatie weer anders is, ik zeg het om je moed in te spreken!
  Neem de tijd om bij te slapen, te herstellen en je lichaam bij te laten komen. Daarna kan je weer verder kijken door de eerste tijd regelmatig achterom te kijken wat zeker mag en 'moet'.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel!
  Ben net thuis. De curettage is goed gegaan alleen was ik wat benauwd tijdens de operatie. Ze wilde me een nachtje ter observatie houden maar daar was ik niet mee eens. Voelde me na de operatie net benauwd of kortademig. Gelukkig waren mijn waardes ook goed en na een paar uur mocht ik dan toch naar huis! Gelukkig.

  Zuurtje, zo voelt het ook.... de tijd om weer vooruit te gaan is aangebroken... en achterom kijken hoort daar ook bij ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat fijn dat je toch naar huis mocht gaan en dat het achter de rug is. Kortademig zal wel van de spanning zijn geweest? heel veel sterkte de komende tijd!

   Verwijderen
 4. Wat heftig voor je allemaal Femke, ik wens je veel sterkte toe bij je herstel. En inderdaad terug kijken hoort daar zeker ook bij, net als vooruit kijken.
  groetjes gerda

  BeantwoordenVerwijderen