zondag 11 maart 2012

Gek lijf

Al een kleine week wordt mijn rust verstoord door een irritante hoest die me op de meest vervelende momenten overvalt en waarbij ik klink als een soort zeehond. De laatste dagen is hij alleen maar erger geworden. Mijn nachtrust is er ondertussen door aan gort en gesprekken moeten veelvuldig onderbroken worden door mijn gebalk.

Het zou dus best goed kunnen zijn dat ik een griepje onder de leden heb. Dat zou ook verklaren waarom ik sinds een paar dagen ineens licht in mijn hoofd ben, ik mezelf 10x per dag hoor zeggen "poeh, wat ben ik moe". Een vlaag van misselijkheid me soms overvalt. Ik me gammel voel en pas na iets eten het gevoel heb dat ik er weer ben.

Zou ik niet weten dat ik naar een miskraam toeleef zou ik bijna denken dat mijn zwangerschapverschijnselen zijn toegenomen. De klachten komen vast door het vage griepje maar zuur vind ik het wel! Ik voel me zwangerder dan ooit terwijl dat niet zo is... au...

5 opmerkingen:

 1. oh dit is echt heel gemeen... de voorgaande weken merkte je niks en nu krijg je ineens "zwangerschapsverschijnselen" terwijl je weet dat het niet goed zit.... kan er ook nog wel bij...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pffff heavy hoor, en je wilt niet echt iets slikken tegen die hoest, want stel je voor dat..........
  Zuur is het!
  Wat wel mag is toko tholin olie op een suikerklontje, dat stopt het hoesten uiteindelijk wel en desinfecteert je keel.

  Succes joh.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterke lieve Femke, vind het allemaal zo naar voor je wat je moet doormaken momenteel. En nou ook nog een griepje erbij.. :-/ wees heel lief voor jezelf en laat je vertroetelen door de mensen om je heen.

  lfs Harriët

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm dat klinkt toch ergens wel weer hoopgevend in mijn oren. Ik lees al een tijdje anoniem mee, en weet dat je zelf geen hoop wilt creeeren uit angst voor de teleurstelling, maar toch...ik hoop dat dit toch misschien wel goed nieuws is. Ik heb het idee ook bij jou nu toch wel ergens nog wat hoop te bespeuren. Wanneer moet je naar het ziekenhuis voor echo en bespreken hoe nu verder?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het zo erg voor jou. Heel veel sterkte meid *knuffel*

  BeantwoordenVerwijderen