vrijdag 22 juni 2012

Terugplaatsing (ICSI2 2)

Tussen de afspraken door bezoek ik de kliniek. Ik ben veel te vroeg. Een mooi moment om even wat opdrachten na te kijken. Dat even wordt lang want 45 minuten na de eigenlijk afspraaktijd mag ik pas naar binnen.
De handelingen zijn bekend en ik voel me dan ook ontspannen. Na afloop is het wachten op de embryoloog. Want zijn ze een beetje goed? Met de foto in haar hand komt ze binnenlopen. Klasse 1 en 2, ze zagen er prima uit.

Tevreden loop ik de kliniek uit. Ik ben nog niet de auto ingestapt en mijn gedachten draaien al weer op volle toeren. Niet over deze poging. Het is mijn werk dat me langzaam aan gillend gek maakt. Het is drukker dan druk en dat voelt nu niet goed. Ik wil een veilig warm nestje voor de embryootjes zijn en geen gestresst holletje wat steeds aan het rennen is. Ik probeer echt momenten van ontspanning te creeren maar lastig is het wel. Ik hoop maar dat de embryootje van een beetje stress houden en zich toch weten in te nestelen. Over 1 week krijgen ze namelijk 6 weken rust.

2 opmerkingen:

  1. spannende tijd weer maar wel goed nieuws natuurlijk dat de embryo´s van goede kwaliteit zijn! Heel veel succes weer. Met de terugplaatsing maar vooral met de superzware wachtweken erna... denk aan je!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kom op meid! Moeilijk om er vertrouwen in te houden, maar je zit nu weer in een mooie kans! Ik hoop het heel erg voor je! Het is je zo gegund!

    BeantwoordenVerwijderen