vrijdag 15 juni 2012

Punctie (ICSI 2)


Zoek de dokter.
In het buisje zit het follikelvocht
en de eitjes.
 In de auto onderweg naar de kliniek ontdek ik dat ik de diclofenac en de paracetamol ben vergeten in te nemen. Nog snel prop ik 3 paracetamol uit mijn handtas naar binnen maar moet het zonder diclofenac doen. De dokter kan en mag me geen extra roesje geven. En dat heb ik gevoeld. De punctie verliep goed maar ook pijnlijk. Hij prikte er maar 5 aan want de andere 2 waren te klein. Ook de 2 follikels in mijn rechter eierstok zijn niet groot genoeg om aan te prikken.

In de uitrustkamer krijg ik van de embryoloog te horen dat de dokter wel 5 eitjes uit de follikels heeft gezogen. 100% opbrengst dus! Nu duimen dat ze ook alle 5 goed rijp zijn en ik morgen hoor dat ze alle 5 bevrucht en gedeeld zijn. Dan gaan er 3 in een stoofje verder doordelen en verdwijnen er zeker 2 de vriezer in. Dat zou echt fantastisch zijn.

Vanmiddag zal ik veel op de bank hangen. Mijn buik voelt beurs en het weer roept er nu ook niet om naar buiten te gaan. Ik ga dus lekker cocoonen en niks doen. Heerlijk!

2 opmerkingen:

 1. Goed zo, even jezelf verwennen met niks doen!
  Ik vind je dapper en stoer en ben blij met zo'n mooie opbrengst. Een 100% bevruchting zou helemaal super zijn!

  xxx
  Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jee een punctie zonder diclofenac, dat lijkt me behoorlijk pittig! wat ben je toch een bikkel! ik hoop heel hard voor je er 5 topembryo´s ontstaan!

  BeantwoordenVerwijderen