maandag 28 mei 2012

Zen-modus

Het lekkere weer en de leuke afspraken maakt dat ik me sinds de escape iui ontspannen voel. En dat voelt goed. Weinig stress, veel zon, gezellige mensen, lekkere hapjes en fijne gesprekken. Zo zou van mijn het altijd mogen zijn. Deze zen-modus is vast ook goed voor wat er in mijn buik gebeurd. Het heeft de tijd en de ruimte om zich bezig te houden met wat er moet gebeuren om een zwangerschap te creƫren.
Daarom baal ik er nu stiekem al van dat het morgen voorbij is. Morgen breken de laatste weken van het schooljaar aan en die zijn altijd killing! Ik wil die stress niet, ik wil geen druk voelen, ik wil niet wakker worden en meteen denken aan alles van ik moet doen. Ik wil in de zen-modus blijven en genieten van wat ik kan en mag doen. Iemand tips?

1 opmerking:

  1. tips niet echt maar wel super goed dat je in ieder geval een paar relax-dagen hebt gehad. Kan alleen maar positief zijn!! Ik duim hier lekker verder voor je.... sterkte meid en wie weet is de drukte ook weer ergens goed voor... sta je er niet iedere seconde van de dag bij stil wat er (wel of niet) aan 't gebeuren is...

    grtz,
    Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen