zaterdag 5 mei 2012

Gestopt

Na 5 dagen was het bloeden eindelijk gestopt. Ik kan me daardoor iets minder focussen op deze poging. Niet dat het echt uit mijn gedachten is maar het geeft een beetje rust dat ik niet bij ieder wc-bezoek stress ervaar.
Het is nu wachten op de afspraak met de gynaecoloog komende week. Die heb ik gemaakt om alvast afspraken te maken voor de volgende icsi poging. Ik zal weer een punctie moeten ondergaan omdat mijn cryo's uit de vriezer op zijn.
Ik hoop dat hij mij ook wat meer duidelijkheid kan geven over mijn zeer vroege menstruatie.Al ben ik bang dat hij er ook geen verklaring voor heeft.

Het voelt alsof ik in 8 dagen tijd een volledige cyclus doorlopen heb. Op zaterdag had ik de laatste dag van mijn menstruatie. Op dinsdag was mijn follikel zo groot dat er een eisprong aankwam. Op vrijdag was de terugplaatsing van 2 cryo's en op zondag ging ik vloeien. Het blijft raar en vooral heel stom.
Maar ik vind het vooral zonde van 2 prachtige cryootjes die ik kwijt ben geraakt voor dat ze goed en wel de kans hadden om in te nestelen.

2 opmerkingen:

 1. ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen: het is oneerlijk, heftig, zo zonde van die mooie cryo's en de moeite die het gekost heeft om zover te komen.
  Ik hoop dat de gyneacoloog je toch wat duidelijkheid kan geven over waarom dit gebeurd is en dat je dan door kunt met een goede, succesvolle ICSI2.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he meid, is het dan al 100% zeker dat een een mislukte poging betreft? Niet om onterecht hoop te zaaien maar dit is wel een hele rare gang van zaken natuurlijk.
  Super balen... hopelijk kan de gynaecoloog komende week duidelijkheid geven over wat er gebeurd kan zijn en kan je toch weer (met de nadruk op 'wéér'.... wat een Engelengeduld moet je toch hebben...) aan een nieuwe poging beginnen. Ooit gaat het je lukken meid, daar duim en bid ik voor!!!

  sterkte,
  Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen