dinsdag 21 februari 2012

Iets teruggeven

"Dan is aanbellen het handigste en als u er niet bent dan kan hij aan de achterkant van het huis de kratten ophalen" zegt de kordate mevrouw van Moeders voor Moeders.
Ze vult nog wat dingetjes op haar formulier in, schudt me de hand en vertrekt.

Tijdens de vele iui's en de pogingen tijdens mijn icsi traject heb ik heel wat keren Pregnyl in mijn buik gespoten. Niet het meeste fijne prikje maar effectief is het wel. Door mijn geprik heb ik de voorraad aardig doen slinken. Dus het minste wat ik kan doen is zo lang mogelijk mijn urine inleveren om de voorraad een heel klein beetje richting een acceptabel peil terug te brengen.
Tot eind april gaat mijn urine naar Moeders voor Moeders en als dank je wel kreeg ik naast een cadeau weer een positieve zwangerschapstest in handen. Daar zou ik het bijna alleen al voor doen! ;-)

3 opmerkingen:

 1. Goed he?
  Met deze gedachte heb ik ook de bakken gevuld. Het minste wat je terug kan doen....
  Het voordeel van de dikke positieve test is dat hij niet vervaagt! Over een paar dagen kan je hem nog zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spannend allemaal hoor.
  Ik heb ook heel wat bakken gevuld, was daarna wel weer blij om weer gewoon te mogen plassen ;-) en het niet meer op te hoeven vangen.
  Wanneer krijg jij je eerste echo? Heel onwerkelijk vond ik dat.
  Weet je al of je je laat testen, ik heb een vlokkentest laten doen.
  groetjes, BAM Essie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en weet je wat ´t leuke is... zelfs over máánden is de MvM test nog net zo duidelijk als nu. Telkens weer even genieten als ik dat doosje open doe!

  grtz,
  Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen