woensdag 7 november 2012

Ik ga door

Het loslaat-proces gaat nog even door, want ook deze maand geen zwangerschap.
Het waren andere wachtweken dan normaal. Ik voelde meer rust. Niet dat er geen teleurstelling was toen ik wist dat de poging voorbij was. Ik voel het in mijn hart en buik. Een teken dat ik de pogingen niet stop wil zetten. Maar de manier hoe ik met deze poging om ben gegaan bevalt me wel. Mijn blik was meer om me heen gericht en niet alleen op mijn eigen proces. Ik stond meer in het leven. Dat was fijn.
Dus ik blijf me richten op loslaten, op kansen zien en nemen. En terwijl ik dat doe maak ik een afspraak met donor 3 om samen weer een poging te wagen.

4 opmerkingen:

 1. Een mooie instelling denk ik, prettiger voor jou. Maar mag ik vragen waarom je geen ovulatietesten gebruikt? Dat deze dingen stress geven weet ik maar hoe time je het dan zo goed mogelijk? Ik wens je weer veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Omdat mijn donor maar 1x kon en ik geen zit had in die stress er om heen.
   Daarnaast ben ik al 3 jaar actief bezig met zwanger worden en ken mijn cyclus en lijf erg goed. Weet wanneer mijn eisprong in de beurt is. De timing was deze keer goed.

   Bedankt voor je berichtje.
   Zet je er de volgende keer je naam bij? Mag ook een schuilnaam zijn hoor maar dan kan ik iets persoonlijker naar je reageren.

   Groetjes Femke

   Verwijderen
  2. Duidelijk. Handig dan dat je het zo goed in beeld hebt met je lijf. Misschien helpt het wel om zo relaxed te zijn en in ieder geval heb je een leukere tijd op die manier. Het is niet niks allemaal en ik bewonder hoe je met dingen omgaat, van wat ik er door je blog van weet in ieder geval.
   De genomen overdenkingsvakantie waar je over schreef vind ik zo'n wijs besluit maar je moet het maar aan durven en dat bewonder ik. Echt superveel geluk gewenst, mijn naam is Louise. Groet!

   Verwijderen
  3. Ha Louise! Fijn dat je mijn weblog leest en lief dat je me complimenteert. Dank je wel en lief.

   Verwijderen