maandag 30 april 2012

Onrustige start

Het zit niet mee. Onduidelijkheid en spanning alom. Sinds gisteren heb ik bij het afvegen bloed. Dat hoort volgens mij niet op dag 2 na de terugplaatsing. Te vroeg voor een innesteling en te vroeg voor een menstruatie.
Toch maar de dokter gebeld. Die weet het ook niet. Het is de artsen niet duidelijk waarom dit bij sommige vrouwen gebeurd. Ook over de afloop van deze poging kan hij geen uitspraak doen. Of het gaat goed of niet. Hij is bekend met beide uitslagen.
Meer dan wachten kan ik niet. Frustrerend is dat wel. Ik hoop maar dat het bloeden snel stopt en ik daardoor de aandacht kan verleggen.

3 opmerkingen:

 1. Ik had het gelezen op twitter.. echt zenuwslopend meid! Misschien hebben ze wel een adertje geraakt (wat ik dan wel hoop i.p.v menstruatie) Hopelijk gaat het gauw over. Dikke digi-knuffel xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe gaat het met je? Ik denk regelmatig aan je en hoop dat 't prutsje mooi innestelt. Kom op! Het mag nu raak zijn! (en blijven!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hee Femke,

  ben een week of wat niet online geweest en wat een ontwikkelingen! Wat fijn dat je cryo´s goed ontdooid zijn en dat de terugplaatsing al zo snel kan plaatsvinden! Ik stuur heel veel positieve energie ´de lucht´ in en hoop intens dat het bloedverlies nu niets te betekenen heeft en dit ´gewoon´ het begin is van een succesvolle zwangerschap!

  liefs,
  Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen