maandag 16 april 2012

Nieuwe cyclus

Precies op dag 28 na de curettage brak mijn menstruatie door. Ik voelde hem al dagen aankomen nadat ik ook mijn naderende eisprong had opgemerkt. Mijn kennis over mijn eigen lichaam heeft me dus niet in de steek gelaten. En meer dan keurig volgens de boekjes. Er staat 4 tot 6 weken voor om na een curettage ongesteld te worden.

Nu is het wachten op de uitslag van het onderzoek naar mijn vruchtje en als die goed is... dan kan ik me richten op de terugplaatsing van mijn 2 ingevroren cryootjes. De echo op cyclusdag 10 heb ik optimistisch al laten vastleggen. Ik ga het lot eens positief proberen te tarten ;-)

2 opmerkingen:

  1. Jeuj dat is goed nieuws he! ik ken er niets van maar is het niet een heel goed teken dat je lichaam terug in zijn ' gewone doen' is? Ik duim alvast dat dat een zeer goed voorteken is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. you go girl!!! Fingers crossed dat de uitslag goed is en dan komt de volgende poging er gewoon aan.... spannend weer en 'nieuwe ronde, nieuwe kansen' Femke! Ik duim (nu al! ;) dat deze keer echt jouw keer wordt....

    BeantwoordenVerwijderen