maandag 9 januari 2012

Vooruit

De krampen waren inderdaad de signalen dat deze IUI niet het gewenste resultaat heeft gebracht. Stom, balen en teleurstellend. Het was zo mooi geweest. Maar dat heb ik al vaker gedacht. Denk even aan de keer dat ik op de parkeerplaats heb geinsemineerd, de IUI waar mijn moeder bij aanwezig was of die ene met vriendin M aan mijn zijde of de terugplaatsing van mijn 2 prachtige embryootjes. Ach, eigenlijk was iedere poging een goede geweest om zwanger van te worden.
Maar ik denk dat mijn cryo terugplaatsing me dan eindelijk die gewenste zwangerschap en dat nu al gekoesterde kindje gaat brengen. Want dat is nog het enige wat ik niet meegemaakt heb in dit proces. Dit moet hem daarom wel gaan worden!
Dus kom maar op met die eisprong, kom maar op met die pregnyl, kom maar op met mijn mooie cryo's, kom maar op met die positieve zwangerschapstest!

5 opmerkingen:

 1. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kom maar op! Je klinkt goed en positief, super om te horen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, dit is weer een unieke kans! Je klinkt zo positief, vind je zo dapper en sterk!
  Ik ga weer zo ontzettend hard duimen, lieve Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooohww wat ben ik boos en teleurgesteld voor jou dat het tóch niet gelukt is deze keer. Het was een soort van "houtje-touwtje"-poging natuurlijk maar toch... het had gekund. Maar... wat geweest is, is geweest en nu vol gas vooruit naar de cryo terugplaatsing. Dit moet 'm toch gaan worden Femke, ja hoor... absoluut... oktober 2012 wordt jouw maand!!!! Succes weer met wachten op de eisprong, spuiten en wachten op de terugplaatsing.

  BeantwoordenVerwijderen