dinsdag 3 januari 2012

Eventjes weg

"Oké, dan zie ik je morgen om 12 uur." We hangen op en ik loop naar boven. Ik leg mijn koffertje op bed en pak schone sokken uit de kast.

Morgen gaan vriendin M en ik een paar dagen naar België. Even onze hoofden leegmaken en energie op doen. We gaan genieten van het bourgondische leven en dus van chocolade, bier en vlaamse frieten! We gaan lekker kletsen en fantaseren over onze toekomst. Want we delen allebei de wens om moeder te worden en doen dit beide zonder partner. Bij haar gaat het ook niet zonder slag of stoot. We weten hoe het is om een wens te hebben en hoe hard je ook je best doet, deze (nog) niet in vervulling ziet gaan. We weten ook dat we allebei positief ingesteld zijn en kijken naar mogelijkheden en naar de toekomst. We kunnen samen klagen, huilen, lachen en elkaar motiveren om door te gaan. Dat maakt onze vriendschap sterk.

Dus we gaan veel kletsen en fantaseren en nog meer kletsen. We gaan lachen en leuke dingen doen. Gewoon om het kan en omdat we vinden dat we dit wel verdiend hebben.

3 opmerkingen:

 1. leuk geniet ervan!! toevallig ben ik zelf net terug van een paar dagen antwerpen met een vriendin. was ook heel gezellig en ontspannen. idd, dat heb je af en toe echt nodig!

  X Harriët

  ps ik heb besloten om ook met ivf te gaan beginnen.. ik vind het super spannend en zie er best tegen op (vooral die puncties lijken me eng en pijnlijk). nou ja, we'll see.
  ik hoop zo voor jou dat je afgelopen iui poging geslaagd is, hoe mooi zou dat zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Harriet, ivf is ook spannend. Vond ik ook maar hou je doel voor ogen. Succes!!!
  Heb je trouwens ook een weblog?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je. Ik heb geen blog. Denk er wel eens over er één aan te maken..

  Ik las net jouw laatste update, wat ontzettend klote!! sterkte met het verwerken van de teleurstelling, ik weet precies hoe je je voelt..
  En ook alvast veel succes met je volgende ICSI poging! ik ga weer voor je duimen. lfs Harriët

  BeantwoordenVerwijderen