vrijdag 4 november 2011

De opbrengst

"Ik heb goed nieuws voor u. Van de 9 gevonden eitjes waren er 8 rijp en zijn er 7 bevrucht geraakt" verteld de embryoloog door de telefoon. "Er zijn er 4 ingevroren en de andere 3 liggen mooi door te delen. Ze zijn zo mooi dat ik nu niet kan zeggen welke 2 het beste zijn om terug te plaatsen."

Ik bedank haar voor het goede nieuws. Ze benadrukt nogmaals dat het om een goede opbrengst gaat. Ik voel me meteen trots worden op mijn klompjes en vooral op mijn lijf. Wat heeft die het goed gedaan. Die heeft toch maar mooi een serie prachtige eitjes voortgebracht.

Ik had niet durven dromen over zo'n mooie opbrengst, Het maakt me blij, opgetogen en gelukkig. Op de foto zie je een embryo die zich aan het doordelen is. Ik denk dat mijn 3 embryootjes ergens tussen plaatje 1 en 2 in zitten. Ze zijn hard aan het werk en vanaf de bank zend ik ze wat extra energie toe. Kunnen ze vast wel gebruiken. Go klompjes, go!

6 opmerkingen:

 1. Wat goed zeg!! Ben blij voor je!
  groetjes Harriët (net IUI poging twee achter de rug).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel, Harriet.
  Balen dat je iui niet gelukt is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Femke,
  Wat een super bericht!! Zeer goede opbrengst!! Wanneer is de terugplaatsing?? Ik duim heel hard voor je! Fijn ook dat je er nog een paar in de vriezer hebt.. Ga je er 2 terugplaatsen?? Spannend, spannend, spannend!!
  Bij mij lagen er afgelopen donderdag 3 follikels, morgen moet ik weer komen en hoop dat ze goed doorgegroeid zijn! Dan heb ik waarschijnlijk eind volgende week de punctie..
  Toi, toi, toi!
  Liefs van Vee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik bedoel 8 follikels... Foutje...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Vee: Mooi dat er 8 follikels klaar liggen. Dat geeft goede hoop.
  Ik kan trouwens op je weblog niet het hele bericht lezen, krijgen de link om hem helemaal te zien niet geopend. Jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, Femke!!! 7 bevrucht geraakt, da's super joh!! En dan nog 4 in de vriezer, altijd een geruststellende gedachte maar met van die mooie embryo's zou je toch bijna denken... dat het deze maand weleens DE maand zou kunnen zijn. Ik duim echt voor je, weet je al wanneer ze gaan 'verhuizen' naar jouw buik? Spannend...

  BeantwoordenVerwijderen