dinsdag 12 maart 2013

De rust blijft

Mijn gedachten over het proces waar ik in zit worden rustiger. Ik kom steeds dichterbij het gevoel dat ik misschien wel aan het einde van mijn proces zit. Het idee dat voor mij het moederschap niet weggelegd lijkt te zijn kruipt meer naar de voorgrond. Zo ver zelfs dat ik besloten heb om nog een maand over te slaan. Ik kan geen goede externe reden bedenken waarom ik deze maand over sla. Behalve dan dat ik aan het afvallen ben geslagen. Het is vooral een gevoel vanuit mezelf dat ik rust moet creeren. Dat kan me helpen om er achter te komen wat goed voor mij is. En het voelt niet eng of als een gemiste kans of een verloren maand. Het voelt goed, ik neem mezelf serieus en dat is voor nu het belangrijkste.

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het erg dapper dat je bij jezelf blijft en naar je eigen ik luister. wat het ook zou worden het blijft een moeilijk proces waar je in verkeer. je bent een mooie, warme vrouw en blijf je daaraan vasthouden.
    Jij komt er wel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Femke,

    Ik volg jouw proces al een tijdje en het klinkt zo goed, hoe je er de laatste tijd in staat. Niet dat het niet okee was toen je er meer mee bezig was maar het geeft mij rust om te lezen welke rust jij hier nu in ervaart. Dat kan dus ook! (Ik heb die rust in het geheel niet maar het doet me goed om jouw gevoel te lezen, wie weet bereik ik het ooit ook!) Bedankt voor het delen, liefs van J

    BeantwoordenVerwijderen