zondag 15 mei 2011

Accupunctuur

Dinsdag mag ik weer naar de acupunctuur toe. Ben benieuwd of ik al iets beter ben dan de vorige keer. Mijn milt en galblaas werken niet goed. Ze heeft na een lange zeer lange intake naaldjes bij me geprikt. Zij maakte ondertussen de kruidentabletjes en ik kon vol nieuwe energie naar huis.
De kruiden heb ik keurig opgemaakt en ik probeer iedere dag weer braaf niet mijn tong te poetsen. Dat mag namelijk niet. Ik poets dan een soort kaartje van mijn tong waar zij van alles in kan zien. Het mislukt ook bijna dagelijks omdat het zo'n automatisme is geworden om de electrische tandenborstel over mijn tong te halen. Dan weet ik zeker dat ik niet uit mijn mond ruik, denk ik.
Een andere reden om naar de acupuncturist  te gaan (dan zwanger worden) was mijn droge huid en dan vooral de eczeem die ik heb. Als reactie op de kruiden kwam hij een paar dagen na bezoekje 1 in honderdvoud terug en dacht iedereen in mijn omgeving dat ik ernstig depressief was omdat mijn ogen zo rood en gezwollen waren. En dat zijn ze nog steeds. Zelfs de secretaresses hadden samen geconcludeerd dat mijn werkdruk wel heel erg moet zijn als ik een hele dag met huilogen rondloop.
Over zwanger worden heeft ze nog niet zoveel gezegd. Wel dat een slecht werkende milt daar niet goed voor is maar vraag me niet hoe en wat. Ik ga het dinsdag het onderwerp zwanger worden zeker aansnijden. Zit nu ook op een ander moment in mijn cyclus als ik naar haar toe ga. Mijn eitjes zijn volop aan het groeien. Wie weet kan zij ze nog mooier en beter maken. Of zorgt ze voor een lekkerder bedje of bedenkt ze iets heel anders wat goed is. Het is fijn dat er iemand meedenkt en kijkt. En baat het niet, dan schaadt het ook niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten